Gdje provesti jedan od najvažnijih dana u životu?! Sve već broj mladenaca odlučuje se provesti ga upravo na Kornatima što nije neobično, zar ne? Odabir da svoje „DA“ svom suprugu kaže na Kornatima donijela je i naša poznata voditeljica Nevena Rendeli. Čestitamo mladencima, a Neveni zahvaljujemo što je s nama podijelila svoje uspomene….

 

Zašto ste se odlučili taj veliki Dan provesti bas na Kornatima?
U Kornate sam se zaljubila još kao klinka, naime mama mi je Pirovčanka i često smo s brodicom znali se ljeti uputiti do Kornata. Ljubav se nastavila kad su moj ujak i ujna uzeli restoran na malom otočiću Piškera i tamo radili sedam godina. Svako sam im ljeto dolazila u posjet i pomagala u kuhinji. Za mene su to ostala najljepše uspomene pa nije čudo da sam "najvažniji dan" u životu zamišljala upravo tamo.

Koje biste od kornatskih vrijednosti naveli kao Vama najatraktivnije?
Zbog posla ali i privatno obišla sam cijelu Hrvatsku, uzduž i poprijeko ali nigdje nisam našla takav mir kao na Kornatima. Obožavam kornatske stijene, suhozide, nevjerojatno modre uvale ali prvenstveno usporeni i opuštajući način života koji se tamo odvija. Na Kornatima možeš imati luksuz, kao na primjer u lounge baru Core u kojem sam se ja udala, možeš biti na potpuno pustom mjestu, možeš uživati u gastronomskim delicijama u brojnim uvalama a u opet u svakom trenutku biti sam ako to želiš.

Poruka za kraj!
Čuvajte Kornate da nam zauvijek ostanu tako čisti, jednostavni i nepretenciozni. Jer upravo je to ono što vas razlikuje od drugih mjesta!